Lessen

Meerdere activiteiten voor jonge kids!

 

Bij Kids Move hebben we verschillende activiteiten uitgewerkt voor kinderen en volwassenen! Kids Move biedt een kindvriendelijke en kleurrijke omgeving waar we de kinderen extra kansen geven om op eigen tempo te ontwikkelen. Door de professionele en gedifferentieerde aanpak, krijgt ieder kind aanbod op maat.

1

Knuffelturnen

Een hele reeks plezier met je kleintje. Deze lessen zijn specifiek voor onze kleine kruipers, stappertjes en lopers. De lessen zijn gebaseerd op de 12 basisbewegingen met als doel je kind zoveel mogelijk aan te zetten tot bewegen. 

2

Baby Move

Onze baby lessen zijn specifiek voor niet kruipers. Omdat beweging de eerste taal is dat ieder kind spreekt, kan je niet vroeg genoeg starten. Bewegingservaringen, motoriek, sensopathisch spel,… het kan al vanaf 6 weken

3

Wobbel-plezier

Wobbel-plezier is echt plezier. Met een Wobbel kan je zoveel doen… Je kan energetisch spelen, maar ook heel rustgevend. Wij combineren graag de 2 omdat jonge kinderen daar nood aan hebben. Kom samen met je kind echt plezier maken. 

4

Dans-plezier

Dans-plezier is echt iets voor kids die niet kunnen stilzitten. Wanneer de muziek opstaat, beginnen ze automatisch te bewegen. Ritmiek is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook zeer bevorderlijk op heel wat gebieden. Stimuleer je kind nog extra met onze leuk danslessen.